ACID MALT

12,93 43,01  Cena vključuje DDV, poštnina ni vključena

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Parameter Merska enota Min.
Vlažnost %
Ekstrakt (suha osnova) % 74
Barva pivine EBC(Lov.) 6 (2,8)
Skupna vsebnost beljakovin %
pH
Kislost 40

 

Lastnosti
Je zakisan z mlečnokislinskim ječmenovim sladom, ki znižuje pH drozge in se uporablja pri pripravi piva z vodo, ki je bogata z bikarbonatom.

Značilnosti
Slad Château Acid izboljšuje delovanje hidroliznih encimov in zagotavlja boljše delovanje pivine. Prav tako intenzivira fermentacijo s prilagajanjem pH vrednosti. Slad Acid krepi dobro izpopolnjen okus vašega piva in daje stabilnost njegovi peni.

Uporaba
Vsak ale ali lager, pšenično pivo, svetla piva za optimizacijo pH vrednosti.

Skladiščenje in rok uporabnosti
Slad shranjujte v čistem, hladnem (< 22 °C),suhem (< 35 RH %) in okolju brez škodljivcev. Če upoštevate te pogoje, priporočamo, da vse zrnate izdelke uporabite v 24 mesecih od datuma proizvodnje, vse mlete izdelke pa v roku 3 mesecev. Nepravilno shranjen slad lahko izgubi svežino in okus.

Embalaža
Vrečke (25 kg, 50 kg); velike vrečke (400-1.400 kg). Vse vrste embalaže – v 20’ ali 40’ zabojnikih za izvoz.

POMEMBNO
Vsi naši sladi so 100 % sledljivi z ječmenovega polja skozi  vse faze procesa do dobave in ob upoštevanju Direktive ES/178/2002 Evropskega Sveta o zahtevah po sledljivosti.
Vsi naši sladi se proizvajajo po tradicionalnem postopku v več kot 9 dneh, kar zagotavlja zanesljivo predelavo zrn in resnično vrhunsko kakovost slada.
Noben naš slad ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, kot je to določeno v Evropski direktivi 2001/18/ES, kar pomeni, da so vsi naši sladi BREZ GSO.
Vsi naši sladi so izdelani v skladu z mednarodno sprejetimi zahtevami HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points), ki so trenutno v veljavi, in sistemom vodenja varnosti živil ISO 22000.
Vsi naši sladi so v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi glede največjih dovoljenih ostankih pesticidov, herbicidov, fungicidov, insekticidov, pa tudi sledi mikotoksinov in nitrozaminov.
Vse naše slade prevažajo samo prevozniki s certifikatom GMP.
Rezultate analize sladov smo posredovali neposredno na naši spletni strani www.castlemalting.com, kjer si jo lahko ogledate in natisnete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

25 kg, 5 kg