CHÂTEAU WHISKY

11,35 37,82  Cena vključuje DDV, poštnina ni vključena

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Parameter Merska enota Min. Maks.
Vlažnost % 4,5
Topen ekstrakt (0,2 mm). % 81,0
Razlika v ekstraktu fino-grobo % 2,0
Barva pivine EBC(Lov.) 4,0 (2,1)
Skupna vsebnost beljakovin % 11,7
Topne beljakovine % 3,5 4,4
Kolbahov indeks % 35,0 45,0
Krhkost % 80,0
Prosojnost (cela zrna) % 2,5
Pretvorba škroba v sladkor Minute 15
Predvideni donos alkohola (PSY) l/t 400
Fenoli ppm 30 45

 

Lastnosti
Naš organski Château Whisky Nature slad je ustvarjen z ljubeznijo do vašega viskija, in se prekajuje med sušenjem z najboljšo škotsko šoto. Whisky slad ima daljšo življenjsko dobo.

Značilnosti
Naglašuje občutljiv značaj šote in dima. Idealna sestavina za ustvarjanje edinstvenega organskega viskija. V višjih deležih daje vašemu viskiju bogat, dimljen in šotast okus.

Uporaba
Katera koli vrsta organskega viskija za izrazit dimljen okus pravega škotskega viskija. Do 100% mešanice.

Skladiščenje in rok uporabnosti
Slad shranjujte v čistem, hladnem (< 22 °C) in suhem (< 35 RH %) okolju . Če upoštevate te pogoje, priporočamo, da vse zrnate izdelke uporabite v 24 mesecih od datuma proizvodnje, vse mlete izdelke pa v roku 3 mesecev.

Embalaža
V razsutem stanju; V razsutem stanju v vreči; Vrečke (25 kg, 50 kg); Velike vrečke (400 – 1250 kg) Vse vrste embalaže – v 20’ ali 40’ zabojnikih za izvoz.

POMEMBNO
Vsi naši sladi so 100 % sledljivi z ječmenovega polja skozi  vse faze procesa do dobave in ob upoštevanju Direktive ES/178/2002 Evropskega Sveta o zahtevah po sledljivosti.
Vsi naši sladi se proizvajajo po tradicionalnem postopku v več kot 9 dneh, kar zagotavlja zanesljivo predelavo zrn in resnično vrhunsko kakovost slada.
Noben naš slad ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, kot je to določeno v Evropski direktivi 2001/18/ES, kar pomeni, da so vsi naši sladi BREZ GSO.
Vsi naši sladi so izdelani v skladu z mednarodno sprejetimi zahtevami HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points), ki so trenutno v veljavi, in sistemom vodenja varnosti živil ISO 22000.
Vsi naši sladi so v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi glede največjih dovoljenih ostankih pesticidov, herbicidov, fungicidov, insekticidov, pa tudi sledi mikotoksinov in nitrozaminov.
Vse naše slade prevažajo samo prevozniki s certifikatom GMP.
Rezultate analize sladov smo posredovali neposredno na naši spletni strani www.castlemalting.com, kjer si jo lahko ogledate in natisnete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

25 kg, 5 kg