WHEAT MALT FLAKES

11,16 40,57  Cena vključuje DDV, poštnina ni vključena

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Parameter Merska enota Min. Maks.
Vlažnost % 10,0
Ekstrakt (suha osnova) % 77,0
Barva pivine EBC(Lov.) 5 (2,4) 9 (3,9)
Skupna vsebnost beljakovin % 12,0

 

Lastnosti
Valjana pšenična zrna slada – rahlo sušen slad, proizveden iz strjene pšenice, ki kali v zelo kratkem času.

Značilnosti
Kosmiči pšeničnega slada ohranijo številne lastnosti surove pšenice in se uporabljajo za izboljšanje stabilnosti pene in uravnoteženje slada z visoko topnostjo. Kosmiči se lahko dodajo neposredno v kašo.

Uporaba
Katera koli vrsta piva.

Skladiščenje in rok uporabnosti
Slad shranjujte v čistem, hladnem (< 22 °C),suhem (< 35 RH %) in okolju brez škodljivcev. Če upoštevate te pogoje, priporočamo, da vse zrnate izdelke uporabite v 12 mesecih od datuma proizvodnje, vse mlete izdelke pa v roku 3 mesecev. Nepravilno shranjen slad lahko izgubi svežino in okus.

Embalaža
Vrečke (25 kg, 50 kg); velike vrečke (400-1.400 kg). Vse vrste embalaže – v 20’ ali 40’ zabojnikih za izvoz.

POMEMBNO
Vsi naši sladi so 100 % sledljivi z ječmenovega polja skozi  vse faze procesa do dobave in ob upoštevanju Direktive ES/178/2002 Evropskega Sveta o zahtevah po sledljivosti.
Vsi naši sladi se proizvajajo po tradicionalnem postopku v več kot 9 dneh, kar zagotavlja zanesljivo predelavo zrn in resnično vrhunsko kakovost slada.
Noben naš slad ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, kot je to določeno v Evropski direktivi 2001/18/ES, kar pomeni, da so vsi naši sladi BREZ GSO.
Vsi naši sladi so izdelani v skladu z mednarodno sprejetimi zahtevami HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points), ki so trenutno v veljavi, in sistemom vodenja varnosti živil ISO 22000.
Vsi naši sladi so v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi glede največjih dovoljenih ostankih pesticidov, herbicidov, fungicidov, insekticidov, pa tudi sledi mikotoksinov in nitrozaminov.
Vse naše slade prevažajo samo prevozniki s certifikatom GMP.
Rezultate analize sladov smo posredovali neposredno na naši spletni strani www.castlemalting.com, kjer si jo lahko ogledate in natisnete.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Pakiranje

25 kg, 5 kg